MIJN EERSTE BLOG!

Duduc kindercoaching

Hoe begin je een eerste blog? Ik had en heb eigenlijk nog steeds geen flauw idee. Maar zoals ik ook altijd tegen kinderen zeg: “Als je het niet probeert, dan weet je het niet”, ga ik het gewoon proberen.

Verhalen schrijven is altijd al een grote hobby van mij geweest….schriften vol met allemaal korte en lange fantasie verhalen, meestal met een hond als hoofdpersoon. Ik weet niet meer precies welke leeftijd ik had bereikt toen ik op mijn verjaardag een typemachine kreeg. Uuuuren heb ik daar achter gezeten. Met mijn eigen praktijk Duduc is een grote droom uitgekomen. Een andere langgekoesterde wens van mij is het schrijven van een kinderboek. Niet zo verrassend dat ik geen moment heb getwijfeld om een blog bij te houden op mijn site. Het zullen echt niet allemaal enorme verhalen worden, ook zal ik jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, dingen waar we tegenaan lopen, interessante weetjes of zomaar een leuke foto. En wie weet komt dat kinderboek er nog eens.

Super leuk dat je mijn eerste blog wilde lezen en hopelijk vind je het leuk genoeg om de volgende te willen lezen.

Tot snel!

 

Laat een reactie achter