basislogo

Duc's doorzetter

 

Helemaal samen doen... dat is jouw uitkomst van de KwisSpelKwis (quiz) die je net hebt gedaan!

Jij bent een topper, want je hebt lef nodig om deze stap te zetten. Er is moed voor nodig om ervoor uit te durven komen dat je angst voor honden hebt.

 

Hoe jouw angst voor honden is ontstaan, is voor mij nu niet het belangrijkste. Ook heb ik er alle vertrouwen in dat jij jouw angst kan overwinnen, ondanks de mate van jouw angst.

 

In de quiz heb jij aangegeven dat je honden kent binnen jouw familie en zelfs vrienden van jou een hond in huis hebben. Jij hebt dus voldoende hulphonden in jouw directe omgeving om de opdrachten en oefeningen te kunnen uitvoeren. Daarom durf ik het aan om jou met de Duc's durver methode jouw angst voor honden aan te pakken. De Duc's durver methode ( 1 van de 3 methoden) van het programma "van Bang naar Blij" is een online training zonder begeleiding van mij en Duc. Jij gaat samen, op jouw eigen tempo, met jouw ouder(s) en/of verzorger(s) én jouw hulphond(en) aan de slag!

WELKOM (1563 x 1563 px) (Ronde sticker) (1)

een compleet online programma

Het online programma bestaat uit 7 modules met intotaal 46 lessen. Aan het einde van 4 van de 7 modules is er een KwisSpel. Veel lessen worden aangevuld met oefeningen, opdrachten en voorbeelden. Je hebt 6 maanden toegang tot de Duduc Academy.

Duc's doorzetter

     alle modules en lessen online met begeleiding

     digitaal werkboek en geprinte versie

     feestje met kadootje en diploma na behalen einddoel

     12 maanden toegang tot de Duduc Academy

     12 individuele coachingsessies

     12 maanden toegang tot besloten facebookgroep

     feedback op gemaakte opdrachten

     elke week 1 uur Q&A via teams

     4 LIVE dagen en bijeenkomsten met medecursisten

     ee jaar lang recht op nazorg met coachhond Duc

     24/7 contact binnen 24 uur

van Bang naar Blij