ICON's-Jongen-blauw

kinderpagina

ICON's-Meisje-roze benen links

Hallo en welkom op de kinderpagina van duduc!

Op mijn website staat veel belangrijke informatie voor jouw ouders. Op deze kinderpagina heb ik speciaal voor jou belangrijke informatie staan.

 

Mijn naam is Karin en de naam van mijn hond is Duc. Duc kan met mij samen werken om jou te helpen, als je dat leuk vindt.

 

Ik werk al meer dan 20 jaar met kinderen, tieners, pubers en jongeren.

 

Dat het best een beetje spannend is om de eerste keer naar mijn praktijk te komen begrijp ik heel goed. Want wie ben ik en wat gaan we eigenlijk allemaal doen?

 

Daarom ga ik je hier alvast een beetje uitleg geven, zodat je een idee hebt wat je kan verwachten.

 

Een afspraak bij mij noem ik een sessie. Eén sessie duurt 50 minuten.

 

Ik kom je ophalen bij de deur en samen lopen we naar mijn praktijk waar je een stoel kiest om lekker op te gaan zitten. Als je liever met een kussen op de grond zit, gaan we een kussen en een plekje op de grond uitzoeken.

 

Je mag iets te drinken pakken en ik heb altijd wel iets lekkers erbij. Een koekje of snoepje.

 

We beginnen met elkaar te leren kennen. Wie ben jij en wie ben ik? Je kan mij vertellen waarmee ik jou kan helpen en ik kan jou misschien al iets vertellen over hoe ik jou kan helpen en hoe we dat samen gaan doen.

 

Tijdens de sessies daarna gaan we op een gezellige manier samen aan jouw doel werken.

 

Jouw doel gaan we bereiken door samen te kletsen, tekenen, spellen uit de kast te trekken, oefeningen en leuke activiteiten te doen of we gaan lekker naar buiten. We kiezen altijd iets uit wat bij jou past op dat moment en soms geef ik je een super leuke thuisopdracht mee.

 

Met mijn coachhond Duc kunnen we naar buiten om te wandelen en samen oefeningen te doen. Binnen kan hij ons  helpen met speciale activiteiten. Ook vindt hij het fijn om erbij te komen liggen als we bijvoorbeeld aan het kletsen of tekenen zijn. Duc is er niet altijd als je een afspraak bij me hebt. Als je niet wilt dat Duc er is, omdat je niet van honden houdt, dan is dat ook goed en gaan we aan jouw doel werken zonder Duc.

 

Soms hebben we een sessie met papa, mama of allebei jouw ouders. Soms vraag ik of ze de eerste of laatste 10 minuten van de sessie erbij kunnen zijn.

 

Tijdens de laatste sessie bij mij is het feest, want dat betekent dat jij jouw doel hebt gehaald en ben je klaar in mijn praktijk. Dat gaan we vieren! Hoe? Dat is een verrassing!

 

Ik hoop dat ik jou met deze kinderpagina een goed beeld heb kunnen geven over Duduc kindercoaching.

 

Ik zie en help je graag bij Duduc. Ook als je (nog) niet in mijn praktijk langs komt, maar wel een vraag hebt of mij iets wilt vertellen, mag je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier of de mail karin@duduc.nl

Tot snel!

Poot verloop 1