Reviews

Graag deel ik een aantal ervaringen van ouders en kinderen die bij Duduc zijn geweest.

Poot verloop 1

Meisje (11 jaar) met angst voor honden

Ik ben bij Karin gekomen voor mijn honden angst. In het begin durfde ik niet dicht bij duc te komen maar door alle oefeningen ben ik uiteindelijk met Duc, Karin en mijn moeder naar het park gegaan en ik durfde ook snoepjes aan Duc te geven. Op vakantie ben ik zelfs vrienden geworden met een andere hond en was ik op het strand een stuk minder bang.

Bedankt Karin en Duc!

Poot verloop 1

moeder van dochter met angst voor honden

Mijn lieve dochter van 9 jaar was zo bang voor honden! Ik dacht...ik moet hier iets mee en kwam terecht bij Karin van Duduc.  Na een paar sessies is mijn dochter met haar wilskracht, haar coach Karin en de lieve hond Duc van haar angst afgekomen. Haar laatste sessie heeft ze Duc uitgelaten, koekje op haar hand gegeven, aaien en als laatst geknuffeld… Wat is het nu fijn dat mijn dochter van deze grote angst af is.

Lieve Karin en Duc, bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Poot verloop 1

ouders van zoon met faalangst

Karin heeft een zeer effectief en toegankelijk traject waarmee een kind goed inzicht krijgt in eigen gevoelens en de interactie met de omgeving.

Persoonlijke groei en sociale vaardigheden krijgen zo een enorme boost. Dit is terug te zien in het zelfvertrouwen.

Karin is een warm persoon en maakt goed contact met het kind.

Poot verloop 1

Ouders van zoon met angst voor honden

We hebben een heel fijn en positief coachingstraject bij Duduc gehad met onze zoon. Zijn doelen heeft hij dankzij de coaching met Karin en Duc bereikt. Het heeft hem in het algemeen een stuk meer zelfvertrouwen gegeven.

Poot verloop 1

Ouders van zoon met angst voor honden

Het gaat hartstikke goed! Onze zoon voelt zich vrijer in het contact met honden (en andere dieren). We zijn al een paar keer in de omgeving van honden geweest en hij bleef kalm en ontspannen. Hij heeft ook een keer op het schoolplein de hond van een vriendinnetje geaaid, zonder dat wij erbij waren. Knap, he.

We denken dat het traject hem veel goeds heeft gedaan. Nogmaals dank voor de fijne begeleiding, waarin onze zoon het tempo mocht bepalen, maar ook werd uitgedaagd stappen te zetten die spannend voelden.

De knuffel Duc gaat overal mee naartoe.

Poot verloop 1

Ouders van dochter met angst voor honden

Onze dochter is bij Karin gekomen omdat ze heel erg bang was voor honden. Waarschijnlijk heeft ze ooit toen ze klein was een negatieve ervaring gehad met een hond. Haar hondenangst belemmerde haar inmiddels om naar het strand of bos te gaan of bij vriendjes te spelen die een hond thuis hebben. Omdat ze steeds zelfstandiger wordt en vaker zelf op pad gaat leek het ons een goed moment om dit probleem aan te gaan pakken met een coach. Karin coacht met een hond dus dat leek ons ideaal.

Samen met Karin heeft ze het gedrag van honden bestudeert en geleerd een hond te ‘lezen’. In het begin was dat met Duc in een andere ruimte, maar Duc mocht gaandeweg steeds dichterbij komen. Karin heeft onze dochter geholpen zelfverzekerder te zijn en beter om te gaan met negatieve gedachten. Tijdens de afsluitende sessie in het park kon ik mijn ogen niet geloven: onze dochter samen met een hond alsof deze van haar zelf was! Wat een verschil met een paar maanden eerder, ze knuffelt hem, speelt met hem en hij eet zelfs uit haar hand.

Andere honden zijn nog steeds een beetje spannend maar met de tips van Karin zijn de scherpste kanten van de angst af. Ze weet nu wat ze kan doen en ook dat ze het kan!

Heel erg bedankt hiervoor Karin.

Poot verloop 1

Ouders van zoon met faalangst

Via via zijn wij met onze zoon bij Karin terecht gekomen en vanaf de eerste afspraak gaf zij hem een veilig en vertrouwd gevoel. Karin straalt rust en vertrouwen uit, is enorm positief en haar coaching en werkwijze is voor ons zeer waardevol geweest. Ze wist al snel tot de kern te komen en heeft ervoor gezorgd dat onze zoon sterker in zijn schoenen staat!

Karin, enorm bedankt!

Poot verloop 1

Ouders van dochter met faalangst

Dank je wel voor de manier waarop je ons als ouders en ons meisje vele stappen verder hebt geholpen met al jouw adviezen, begeleiding, mooie evaluatieverslagen na elke sessie.

Wij hebben ons meisje zien groeien en ontwikkelen tot een zelfverzekerde meid die dankzij jou krachtig in het leven staat zonder angsten.

Poot verloop 1

Ouders van zoon met faalangst

Onze zoon kwam bij Karin om wat zekerder te worden richting de middelbare school. Mede dankzij Karin is de overgang van de basisschool naar de middelbare school heel goed verlopen!

Karin is heel rustig en lief, maar heeft ook een scherp oog voor wat er speelt. Samen met Duc creeert ze een sfeer van vertrouwen waardoor resultaten bereikt worden.